Hyper Extended
--------------

The Netscape Cup : Winners Report, a Tale of Ale

Written by Team Tusk MTG on September 01, 2018
Tags: report decks

Prior to the Netscape Cup I was torn on what to play. I thought High Tide was pretty busted and more resilient than many sorcerers first thought.

I settled on a 20 cantrip 16 island build.

// 60 Maindeck
// 31 Instant
4 High Tide
1 Force of Will
1 Turnabout
1 Meditate
1 Capsize
4 Opt
4 Peek
1 Frantic Search
4 Impulse
4 Brainstorm
4 Cunning Wish
1 Mystical Tutor
1 Intuition

// 16 Land
4 Flooded Strand
4 Polluted Delta
8 Island

// 13 Sorcery
4 Merchant Scroll
4 Time Spiral
4 Sleight of Hand
1 Mind's Desire


// 15 Sideboard
// 15 Instant
SB: 1 Force of Will
SB: 1 Turnabout
SB: 1 Meditate
SB: 1 Chain of Vapor
SB: 1 Rebuild
SB: 1 Snap
SB: 1 Mind Bend
SB: 4 Hydroblast
SB: 1 Misdirection
SB: 1 Hibernation
SB: 1 Brain Freeze
SB: 1 Stroke of Genius

This build consistantly goldfished on turn 4. Sometimes turn 3 if I had Frantic Search or Turnabout. It can beat a couple of Duresses if there is no real clock. Also in Hyper there is a paucity of Force of Will, it's just not good. Even versus storm it's pretty poor. In contrast to modern 1 mana, 1 card counters it requires a pretty big investment. So I settled on 1 force main, 1 force side. I scroll for it in a pinch.

Up until the day before I was set to play this. But I realized the jerk off with cantrips, hide my cards from Duress with Skillstorm, put extra lands back fetch them or scroll / pulse them away with Skillstorm play pattern was so fucking played out from years of stale as mule shit legacy I decided to go back to my roots.

I grabbed all the good Deadguy components and put them out in front of me. The obvious ones were Duress, Hymn, Plow, Vindicate, Arena and a full suite of Wastelands. I considered Petal or Dark Ritual. I decided on Ritual because a turn 1 Arena beats almost any control match, it also helped shore up my desire to play Port also and thus be a little short on double black. Lastly one of the most busted on the play starts in Hyper is Ritual, Duress, Hymn. When it came time to pick creatures I realized how pathetic the selections were. I settled on 4 Nantuko Shade which with the Rituals was the correct choice. A single Shade in a long control game has to be dealt with. You don't have to go wide and get Wrathed or Deeded. I also picked Spectral Lynx because it's fucking awesome, I love cats, and it's a house vs green decks and deed in general. I wanted a couple of fatties and settled on some Scutas and a Gallowbraid to have something that Trampled.

// 60 Maindeck
// 11 Creature
3 Spectral Lynx
4 Nantuko Shade
2 Phyrexian Scuta
1 Nekrataal
1 Gallowbraid

// 3 Enchantment
3 Phyrexian Arena

// 12 Instant
4 Swords to Plowshares
4 Dark Ritual
1 Vampiric Tutor
2 Funeral Charm
1 Demonic Consultation

// 22 Land
4 Wasteland
2 Rishadan Port
4 Caves of Koilos
2 Tainted Field
8 Swamp
2 Plains

// 12 Sorcery
4 Duress
4 Vindicate
4 Hymn to Tourach


// 15 Sideboard
// 2 Artifact
SB: 2 Null Rod

// 8 Enchantment
SB: 1 Seal of Cleansing
SB: 1 Righteous War
SB: 1 Warmth
SB: 2 Serenity
SB: 2 Engineered Plague
SB: 1 Planar Void

// 3 Instant
SB: 1 Enlightened Tutor
SB: 2 Orim's Chant

// 2 Sorcery
SB: 2 Perish

I rounded out my Lackey control with 2 Funeral Charms. In a pinch it's also insant discard or could push a Shade past a huge Psychatog. I expected a mix of Goblins, Sligh, Elves, LED Storm from Beta Fiend and/or Queso Lord. Then some Rock/Deed/SotF mess from Thundergod/Deeeeeeeeeeeeeed and Keeton. LDM and Malkovich were wild cards but I though Serenity was a howitzer against most of the board based combo like Enchantress or crazy Artifact decks.

I spend the prior few days getting the Fiend excited to play and then lieing about the start time to make sure he gets there on time.

Round 1: Chance Boudreaux on Junk Rock

Game 1 - I get pretty far ahead, but a Deed off the top sweeps a Scuta and a Shade. Eventually I get a Lynx but 2 Spiritmongers spell my doom. I have to draw plow to beat them, or get lucky and have my opponent tap out and Vindicate them.

Game 2 - I strip his removal and get ahead with a Lynx plinking away. I'm able to port, vindicate and waste him off first green, then white. At one point I consult for Wasteland and hit on the 7th card ... this may be the first hint that Yawgmoth is with me. I learn he is running Petal and not Ritual or Wall of Roots.

Game 3 - His decision to add a 3rd color comes back to bite him I get 2 ports. A late Petal allows him to get a Monger a little too late.

Neither of us could stick an Arena. I was boarding Hymns out on the draw but other than that I didn't have much to board in. I brought my Seal in and the E-Tutor. Arena removal is key, and if we're both hellbent and at 15+ life I was fine tutoring for Arena. I may have also brough in Righteous War since it blanks his plows on my Shades, Scutas.

Round 2: Betafiend on U/b Tog

Game 1 - Game goes on forever as a massive attrition battle happened earlier. Involving Duresses and Hymns and Innocent Bloods. I know if he sticks a Tog it's going to be lethal in one swing. I clear a path for a Shade with a Duress and just go all in -- even punting and not pumping for lethal against his 4 card hand to keep a port activation up.

Game 2 - Another slog, some early mana denial allows me to chip in and he has to fire off a small Yawgmoth's Will to get rid of a Scuta. He never draws a Cunning Wish to grab a bomb or refill his hand after the Will. He could have AK'ed for 3 random cards or cast the Innocent Blood and Brainstorm off the Will. Not sure what was correct but he Brainstormed into trash. Very skill intense.

Round 3: Seemsgood on Elfs

Game 1 - I think we both mull. However I do land an Arena and had at least 2-3 point removal spells. Eventually I believe the Vanguard gets me and I can't draw out despite having a howling mine. Early on Tainted Field betrays me fucking hard, I guess that's why it's a Tainted Field and not a mother fucking Scrubland.

Game 2 - He has a slow draw and I have 2 removal spells and Engineered Plague. I know I can sandbag the Plague for a bit because there's no way for him to get it out of my hand. Not sure if he brought Naturalize in or not but he didn't see it and Lyrist is DOA vs. Elf AIDS.

Game 3 - I needed White mana to activate my hand on the draw. I end up having to Vamp for land and I get overrun.

I think I'm favored here with 2 Perish and 2 Plague and 10 spot removal. Perish because I expected at least 1 elf deck and possibly Terravores, Madness creatures and perhaps

So I'm on the draw versus the QuesoLord on Rectal Dragon Bargain and Tell

Game 1 - He mulls which is super good for me since I have a Duress. Unfortunately he has an Intensive Skillstorm that hides good things. A Bargain finds him gas to become a Dragon and it's a quick ending from there. I had a few outs since my deck has Vindicate but I get buried by Yawgmoth's jizz.

Game 2 - He mulls to 4 or 5 and I have Duress, Hymn ... probably impossible to lose. But ......................... I get my Hymn Misdirected after clearing the way with Duress. Pretty Sick. I know Mis-Dee exists and was likely in his 75 but I have to fire it off. It bungs my threat and I just don't do much for a few turns trying to find threats. I kept a couple of Plows in which worked out well since he had Show and Nish.

Game 3 - Back on the draw, with sketchy mana but Duress and Hymn. I sack a swamp off the top to turn my whole hand on. He forces my Duress which means his hand is probably a mana source away from going bat shit. I then hymn him and hit the whole combo Show and Dragon. I'm still not sure how many forms are in his deck. I can't get any pressure going but do get an Arena out. Pretty soon I have 10 mana in play. LDV really shows it's value as he gets a 5 that gets him to Bargain. I have found a Shade at this point. I chant him when he Therapies me -- which I probably should have just done on upkeep and have to fade one turn. He draws a bowl of dicks off like ~10 cards and can't force my chant.

Final end boss Leaf Lord of Elves Seemsgood

Like I said in the swiss I think this is a good match up for me. I have sweepers and hymns making it tough on him, if he holds back he gets hymned, if he goes wide he gets Perished.

Game 1 - Being on the play matters a bunch here as it lets me get Arena fast. My spot removal keeps up and for the 2nd time I hit on #7 on a Consultation. He does deploy dudes I think I sneak in with the Cat Spirit for lethal.

Game 2 - On the draw I need Black mana but my fucking hand is a flamethrower. Perish, Plague, Arena and Shades. I'm stuck on a Tainted Field and some other garbage. I get crushed on 2 mana needing anything to Set It Off with Perish (which I don't think he's seen yet in our 5 games).

Game 3 - On the play. I keep Duress out despite it hitting Naturalize. This game revolves around barely having enough spot removal to make it through the first few turns and copious Wastelands for Cradles. I can't draw a threat to close things and eventually have to navigate a bunch of Bears from well timed Caller of the Claws which are just brutal against me. I decide to kick a Scuta making it a 5/5 but putting me really low and vulnerable to an alpha strike. In hindsight it was a mistake. Ports crunch his mana while I'm slowly dying to little bits of damage. He eventually squeezes me down to 1 with some unprofitable but essential attacks. I have to use Gallowbraid to fog. I draw and sandbag a plow for his alpha strike. At 1 I quickly close it with 7 damage a turn while porting all his lands.

Hyper is pretty sick. We had a wide swath of deck and card choices. Brainstorm is still way too good and the same stale play pattern begins to rear it's head. Post-Millenials who have lived their whole lives with a smart phone glued to their faces seem to think it's the newest and greatest most skill intense thing since vector calculus. I don't think so. It's just busted with fetches. I'd like to see Gush come off because of the mana base construction constraints. Painlands aren't islands. They fucking suck. Without a 3/2 flying Crutch Insect the tempo decks have to dip into Green and run Coast with no Misty Rainforest.

Great event.

Props and Slops:

Props to LDM for organizing and casting Snuff Out on himself to run the event. Malkovich for being a fucking madman and running Replenish combo. Props to Chance for having a mullet anyone would envy. Props to double corn with butter and cajun seasoning.

Slops to Tainted Field, t'ain't your ass and t'ain't your balls. Slops to Chris Pikula for revealing his favorite card is Delver, RIP.

Up next is the Compuserve Invitational.

mmmmNNNNNNNNNNNmmdhhyyyyhhhdddddddddmNNNNNMMNNNNNNNNNNNNNNNNNNmmmmmmmmmmmdddmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmms:::::////////++ooossydddmNNNNNNhsooo++++++++++++++osyhdmmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmmdhysoooo++++++++++++
mmNmNNNNNNNNNNNNNNNmmdhhhhddddddddmNNNMMNNMMNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmmmmmmmmmddmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmds+/+shyyssysso+oshdmmmmmdddddmmhssooo++++++/////++++++oossyhhhhhhhhhhhysssyyssooo+++++++++++++++++++++
mmNmNNNNNNNNNNNNNNNNNNmmddmmmmmNNNNNNMMNNNMNNmmNNNNNNNNNNNNNNNNNNmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmNNNy+++syooshddhhhdmmdddddddhhhhddhysssooo++++++////++++++++++oossoo+++++//++++/+++++++++++++++++++++oooo
NNNmmmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNMMNNNNMNmmmmNNNmmmNNNNNNNNNNNNmmmmdmmmmmmmmmmmmmmNNNNNNNNNNNNNdo++sysydmNNNmdhhhhhhhdddddhhhhhhhyyssoooo++++++++++++++++++++osso+++////////////++++++oooooooooosssss
mmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmmmNNmmmmNNNNNNNNNNNNNNmmmmmmmmNNNNNNNMMMMMNNNNNNNNNNmhhhdmmmNNNNmdhhhhhhhhddddddddddddhhyysssooooo+++++++++////++++++++++++++++////++++ooooosoooosyyyyyyyh
NmmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmdmNNNNNNmmNNmdddmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNMMMMMMMMMMMMNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNdhhhhhhhdmddddddmmmmmmdhyysssooooo+++++++////+o++ooo+ooo++++++/++++oosssyyyyhysshhhsoyhhd
NNNNmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmddddmNNNmmmmmmmmdddmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNMMMMMMMMMNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmdhhhhdddmmmmmNNNNNNNNmdhhyysssooooooo++++++ossoo++ooooo++++++++oossyyhhhhhhdmmdhyys+shdd
NNNNmmmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmddddhhhddhdmmNNmdmmmmmmdhdmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNMMMMMMMMNNNNNNNNNNNNNNNNmmmmmmmmmmmdhhhhddmNmmmNNmmmmNmmmmdddhhyyyyyssssyyyyyyyysooooo+oooooooooossyhdmNNmmmmddmdhhyyddddmm
NNNNNNNmNmNNNNNNNNNNmmmddmmhssyhysyydmmNNNmmhhhmNNNNmmmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNMMMMMNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmddddhhyddmddhhhddmmmddmmddddddmmmmNNNmmmmddddmmmmmmmmmhyysooooooosssyyyyhdmNNMMNNNNNddmhy++hmmmNNN
NNNNNNNNNmmmmmNNNmdhhyyyyyhdhysyhhyyhdmNNNmddhddNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNMMMMNNMNNNNNNNNNNNNNmddhyyssyyssooooo++++++++++//////+ydmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmdhysyysoosyyhddddmmmmNMNNNNNmmmdyo+sdNNNNNN
NNNNNNNNNNmmmdhdmmdhyyssyyhddhyyyyyyhhdddmdhdhddhmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNMMNNNNNNNNNNmdhyssyyhhyssossso:--------------------:ohdmmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmhddyyyhhddhhdhhdmNNNNNNNNNmmmhy++ymNNNNNN
NNNNNNNNNNNNmyyyyhdmmmdyysshyyyyyyyhddhysshddhddhhdNNNNmhysymNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmdhysssyyhhhhys+/////++o/--------------------/+ohddmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmdddhhhhyyhhhdNNNNNNNNmmmmdyo+sdmmmNNNN
NNNNNNNNNNNNmhsyyyyyyhdmysyyyyyyssyddmmy+/+hhyhdhhhdmhyyyyyhdNNNMNNNNNNNNNNNNNNmddhyysssyyyyyso++//::::::://+++/:---..............-/++ossymNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmmmmmddhhyyhddddddddddyooydmds+symNmmNNNN
NNNNNNNNNNNNNmmdyyhhyhyhhyyyoosooyhhhmNh+//osyhddhhhdddddddddmNNMNNNNNNNNNmdhyyyyyyyo+dmds/////////:://++os//+oo+/:------------------:+ooymNNNNNNNNmddhhddddhysooosyyyso++++++++++++++++hmmms+odNNmmNNNN
NNNNNNNNNNNNNNNNmdhyyyyyhmms/+s+syhhhdNd+::+hhddddhyhdmmddddmmNNMNNmmdhyyyysssssooo+/+sys++//////++osyyhssys/+ooo+/::----------:::-----ooyNNNNNNNNmhhhooyhhyoooo++oooo+++++++++++++++//sdmmdyyymNmmNNNNN
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNmddddmNmy/+ooyddhyhNd+::ohhdmdhhhyhmmmNNNNNmhhyssssssoooooooooooo++++++/++osyyhhhhhhhyyhyo/+ooo+/::--------::::::--/sosdddddddddhhysshddysssoooo+++////::::::::///:/ymmmmmmmmmmNNNNNN
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNd++oohddhyyNmo//sddmNdhhhyymNNNNNNdo++ooooooooosssooo++///++osyyyhhhhhhhyyysssshhy//+oso/:::-------::::--:oss++++/////ohhyyddddddhhhyso++++/:--...-:/+ooooosdmmmmNNmmmmNNmmdm
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNdosyydNdysshdo+sdddNNmdhhyydNNNmho+++oooossssooo++///+osyyhhdddddhhyysooossssssshys:+oss+/:::-------::/+osyhs++///:::/smmmmdddddhhyso+//:::----::://++oosssyhdmmNNNmdmmmmdhyy
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmmmds/ohdNNds++osydNNdhmNmdhhyymNdo//++oosssso++///++ossyyyhhddddhhyyyssoo+++++ossssyhy+:+oso+/::---::/+ossyyyyhs+/:::::::+yyhddddhhhysoo++//::-::/+ooooo++oossyhhdmmmNmdmmdhymNN
NNNNNNNNNNNNNNNNNmdhyyso++os+sdmMNho++hmNNNNddmdhhhhyymy::+ooosssyyy+/+sssyyyhhhhhhhyyyysssssssso+++o++osoooyys:////::::/++oosssyyyyyys+::-------..--:+oyhhysyyyysso+/:/osyhyyyyssooossyhdmmmNNmNNmmmNNN
NNNNNNNNNNNNNNNNdhhhyyyyssyhsymNNNho+odNNNNmdddhdddhhdm/-:+ossssssyyy++yhhhhhhyyyyysssssssssssssssoo+++/+///:::::://++ooossssssyyyyyyys+::----::////:::::+yhddddddhhhhhhddddddddddhhyyhhdmmmmNNmmmmddddd
NNNNNNNNNNNMMNNNNmmmdddhyyhdhdmmNNdssymNNNNmdhhddddhdNNo---::/++oosyys/+hhhyysssssssssssooooo++//:::--:::::///+++ooooossssssssyyyyyyyyys::::+ooosyhhyso++/:+ydddddddddmmdddddmmmmmmmmmmmmmmmdddhysoo++//
NNNNNNNNNNNNMMMMNmmmdddhhhhmmdhdmdhhddmddmmmddhhdddmmdyo+::----.---:::--://:::::::::::--------:::://///++++++oooooooossssssssyyyyyyyyyyso+osso+oshhhyysosoo+/osssssssshhsooooyyhhhyyyyyyyysssssoo+//::::
NNNNNNNNNNNNNMMMNNmmNmmmmNNmmdyyyhdmmhhhyhmddhddhddyo++++//::::::::------------::::::::://///////++++++++++oooooooooossssssssyyyyyyyyyysyyyo++osys++////+ssoo++/::::/sy+::::oysoo+/+ooo+///////:::::::::
NNNNNNNNNNNNNMMMMNNNNNNNNNMNNmdddmmmmdhhhddhhhhhhyo+++/+++///:::::::::::::::::::://///////////+++++++++++++oooooooooossssssssyyyyyyyyyysysoosoosso+ooooooooooo+++ooosho////oyss++//oyyssssoo++++++/++//:
NNNNNNNNNNNNNMMMNNNNNNNNNMNNNNNNNNmdhhhhhddhyyso++++++++++///:::::::::://:::::::://////////////++++++++++++ooooooooossssssssyyyyyyyyyyyyo++oossso++++++oooooooooosyyyysyssssssoo+ossyyysyyssssssoooosooo
NNNNNNNNNNNNNNMNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmdhyo++++//+++++ooo///::::::::::::::::::::://///////////+++++++++++oooooooooosssssssssyyyyyyyyyyyo//+oossoooooooossssooooooosyyssssssssso+++syysyyyyyyyyo/+oooooo
NNNNNNNNNNNNNNMNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmdhso++++++++++++oooos+/////::::::::::::::::::////////////++++++++++++oooooooooosssssyyhsyyyyyyyyyyysoo++osssssooossyyyssoooooossssssssossoo++osssssshhhhhyysssssooo
NNNNNNNNNNNNNNMMNNNNNNNNNNNNNmmmdhysso+++++++++o+ooooosssss///////::::::::::::::::////////////++++++++++++oooooooosssyhddmmmysyyyyyyyyysoosooooooo++oosssssosoo++ossssssooooooooooooo++//yhhhyyyyys++///
NNNNNNNNNNNNNNMMMNNNNNNNNmmdhysoo+++++++++oooooooosssssyyyyo/////////:::::::::::::///////////++++++++++++oooossyhhdmmmmmNNmmysyyyyyyyyyysooooooo+oooosoosssosoo++osyyyyssoooooo++++++oooosyyyhyyyhhy+///
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNmmdhhysoo+++++++++oooooooooossyyyyyyyhhhh+////////::::::::::::://////////+++++++oosyyhhddmmmmmmmmmmmmmNNmhsyyyyyyyyyysoosoo++oosssssssssooo+++ohddyssyyyyyysssssssyyoosyhyyhhyyhhyo++
NNNNNNNNNNmmmddhyyssooo+++++++++ooooosssssssssyyyhhhhdddddddy+////////:::::::::/+oooosssssyyyhhhdddmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmNNmhsyyyyyyyyyyo/////++++/+++osshyoo++/+sddds++sssyysooososshds+osyyyyhhyyyyhy+
NNmmddhhyyssoo+++++++++++++++ooossssssssssssyyyhhddmmmmmmmmmms////////:::::::::/hhhhdddddddddddddmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmNNmdsyyyyyyyysys//////////+ossyhhso++//+shhhhyyhhhyyo+++++oshdysosyysyyyhhyyyhy
yssoooo++++++++/+++/+++++++oooossssyyyyyyyhhdddmmmNNNNNNNNNNNd+//////:::::::::::shhhddddddddddddddmmmmmmmmmmmddhyyyhdmmmmmNNmyyyyyyyyysys++oosooossyhyyhhso+////osyhhyyyssssssyhhyyyhdhoooosyhyyyyhhyyso
++++++++//++++++++++++ooooosssssyyyyyyhhddmmmmmNNNNNNNNNNNNNNNy/////::::::::::::+hhhddddddddddddddmmmmmmmmmmddddyohmmmmmmNNNmyyyyyyyyysyyosysssyyssssssyyo+//://shhhyysso++++oyddyyhhhhhs+oosyyyyyyyys+/
+++++++++++++++++++ooooooosssssyyyyhhhdddddmmNNNNNNNNNNNNNNNNNm+::::::::::::::::/yhhdddddyssoo+ohdmmmmmmmmmmmmmmmshmmmmmmNNNmyyyyyyyyyssyyhyyyyooossosoo+//:::/oysoyhyyyyyyyyyhddhhhhhhhsoooooosssssyyo+
+++ooooooooooooooooooooooooossyyyyyhhysssydmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNy:::::::::::::::::ohhhdddddddds++++ydmmmmmmmmmmmmmyymmmmmmmNNNyyyyyyyyssoysyyhhooossyys+/:::::/osyyssyyssyysyysssssyyyyhhhyso+////://+oso
oooosssssssssssssssssssssossyyyysoosssyhdmNNNNNNNNNNNNNNmmmmmmNm+::::::::::::::::/yhhddddddddd+os+++oydmmmmmmmmmmhsmmmmmmNNNNhyyyyyyyssoyyyhdhsoo++o+::----:/oyyyyyhhyyyyyyhhhyysssssssyyhyys++///:::://
ssssssssyyyyyyyyyyyyyyysssysooo+++oydmmNNNNNNNNNNNNNNNNNmmmmdmmmh:::::::::::::::::shhdddddddddsoddyo+++shdmmmmmmmdsmmmmmmNNNNhyyyyyyyyyooyhdmy+///::------:/ossssyyyyyyyyyyyddyysssyyyyyhddhyso++///::::
yyyyyyyyhhhhhhhhddddhhyyso+++++oyhdmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmmmNNmo::::::::::::::::/hhdddddddddh+hddddyo++oshmmmmmmsdmmmmmmNNNdyyyyyyyyyo++///:::---------/osssssssyyyyyyyyyhddhyyyyyhhyhhhhhhhyso++/////
yhhhhhhddddddddmdddhyso+ooooyhdmmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNd/:::::::::::::::/shddddddddddosddmmmdhyooooyhmmmyhmmmmmmmNNmyyyyyyyyyyoo+//::----.-:/osyyyyyssyhhdhhhhyyyhdddhhhhhhhhhhddddhyysoo+++++
yhhddddmmmmmmmhhyhhysssssyhmmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNms::::::::::::::::+hhdddddddddyoddmmmmmmdhyooooyhyymmmmmmmmmmyyyyyyyyyhsyso++///++osyhhsssssyyyyhhhhhyyyyyhhdhdddddddddddddmhyyyysssooo
dmmmmmNNNmdho/-::://++osyhdmmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNm/:::::::::::::::/yhdddddddddh+hdddmmmmmmmdhsssyhdmNNNMMMMMNyyyyyyyyhhhdmdhhhhddddhhmy+++++++osyhhhhhddhhhdhhhhdhhddmmmmmddhsssyyyssoo
NNNNNNmy+:---....------::://+osyhhdmmmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNy::::::::::::::::ohddddddddddosddddmmmmmmNNNNNNMMMMMMMMMMMMhyyyyyyyhhhNNmmmmddddhhmmhyysssyyyhhhhhhhddysyhddhyhdhhhdmmmmmdhsosssyysss
NNNdy+:-...........------------::://+osyyhdmmmNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNm+:::::::::::::::/yddddddddmms+dNNNNNNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMhyyyyyyyyyhNNmmmmmmdddmNmhyyysssyhhddhhhhdhyyhddhhhhdhhhdmmmmmmmdhyyssyyyy
ds/:-................------------------::://+osyhddmmmNNNNNNNNNNNNNNh::::::::::::::::smmNNNNNmdhssshddNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMdyyyyyyyyyhNNmmmmmmddmNNmdhyyyyyyddddhhhdhysyhhhhhhhhhhyhdhyhdmNNmhhhyyyyy
--......................-----------------------::://+ooyymNNNNNNmNNmmo:::::::::::::::+mNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNMMMMMMMMMMMMMMMMMMmyyyyyyyyyhNNNNmmmmmmNNmmdhddhyyyyhhhdddddhyyhhdddhhhhyyhhhyyhdmmmdhhhhhhy
........................-----------------------------:/osdNNNNmdddddmd+::::::::::::::/hNNNNNNNNNNNNNNNNNMNNNNMNMMMMMMMMMMMMNmdhyyyyyyyyyhNNNNmmmmmmmmmmhssyhhhhhhyyhhhhhhhddhhhhhyyysssyhhhhhmNmmddddhhh
:-------.................---------------------------:+oshmNNNNmyssyhddy/::::::::::::::oNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNMMMMMMMNNmdhyyyyyyyyyyyhyhNNNNNmmmmmmmmmdhyyyyyyhhhhdhhhhyyhhhhyyssosssyyysoosymmdddddddh
+oossso+/::--..............--:::------------------:+oshdNNNNmddmmddmmddo/:::::::::::::/dNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmddhysssssyyyyyyyyydhyhmNNmmdmmmmmmmmyyyyhdmddddmddddhhhdhhhhhhyyysssyyso+++osssyyhhhh
-::/+oossso+/:--...........-:/:/+:-....-----..--:+oshddhhmdysooyhhhhddhs+:::::::::::::/smNNNNNNNNNNNNNNNmmdddhysssooossssssssyyyyhhyydhyhmmdhhmmmmmmmmdddhhhdmmdmmmddmddhhhddddddhyhhhhhhhhhyys+/+++osyy
.....--::/+ossoo+/::---.....-//:/+/:-........-:+oshddyoohdhsyyyyhhhyyyss+/:::::::::::://+++ooooooooooooooo+++++oooooooossssssyyyddhyshyydNNNmdmmmmmmmmmmmdddmmmmhhhsoyssooyyyyyhho++++++++sdmmmyooooooos
...........--:/+oosso//::----:////++/-.....-/+oyhdhy++sdddhhhhhhhhhhyssso+::::::::::::////////////++++++++++++++ooooooossssyyyyyhdyssyyhmNNNNmmmmmmmmmmmmmhydmmmdhyyyyyhyyooosyhds/////////ymmmdssssssss
................--::///////:::////:/+/:---/+oyhhhs+/+hdhhhhyhhhhhyyssssss+////+/::::::////////////+++++++++++++++ooooooossyddyyyydsssyydNNNNNdmmmmmmmdmmmdhhdmmdmmdhyyyhyyyshdmddy////++///odmmmhyyssooo
......................-------::////:/++++ooyhhhs/:/shhhhhyyyyyyyysssooosss+//:/o//+::://///////////++++++++++++++osssyoosshyddyyyyssyyhddmNNNdmmmmmmhhmmmdssdmdhdmhsoosooo+oyddddh+////////+hdmmdysooo+o
.............................-:::///:/osyyyhhs/:-+hhhhhyyyyyyyyysoooooossso//::++++/::/y++o///o++o++o+++ooos+++ohsoooooosshsyhysssssyddmddNNNdmmmmmdydmmmyoodmdhdmmddddyhhsshmmddyo/++//////sydmmyooooss
:-............................:::://///osyyso/:-:yhhhyyyyyyyyysooooooossssso//:///oo:::ss+o///++om++o+++dyso+++smoooossosyysssssssyydmdmmmNNNdmmmmdyhmmddyoohdddddmmdddmmmddmmmmdhs+++//////+yhdmhooooso
ooo+/:-.......................::::::///:ossooso+:/shhyyyyyyysooooooooosssssss+/:///+:::+h++//////ds//+++osshy+++syssssooosssssssyyhdmmdmNmNNNdmmddhhdmmdhyysssoosyhhhhdddmdhdddddddhhhyysssoshhdmdhyyyys
::/+oooo/:--..................-:::-::////+sssyyys/:/+osyyhhso+ooooooossssyyyyys+/////::/+//++////yy+++++oooso+++++ooooooooossyhddhydmmmmNmNNNdddhysyddmmmmmddhhhhhyyyyyyhdy+++ooooooohdmmmdhhhdddddhssyy
...--::/+ooo+/:--............-:::----:/+///sysyyyo/:-:::/+o+ooo+ooooossssyyyyyyhyo+////:::://////////++++++++++++oooooooossyddmdhyshmmNNNNNNNdddhyssssssyyyyhhhdddddddddddhsssoo+++++smmmmh//oyyyyyysshh
........--:/++ooo+/:-......://:::-----://+//sysssso/:---:/+oso+++ooossssyyyyyyyyhhhyso+/////////////////+++++++++++oosshddmmddddhysdmNNNNNNNNddhhyysssoooo++osshhsooossyyhhhddddddhhyhmmmmh/::////+sssyy
.............--:/+oooo+/:-:+s+:::------://+/:+ssssso+:--/+oooooooooooosssyyyyyyyyyyhhhhhhyysoo++++++++++++++ooossyhddmmmmdddddddhysdmNNNNNNNNddhhyyssoooo++++++shss+////////+++yhyhdhhhhddh+:::/:/ososso
..................--:/+ooosys/:::------::/++/:/ssoooo+:-+oooooosssssssssssssssssssssssdmmmmmmmmmhhhhhhhhhhddddmmmmmmdddddddddddhhsshdmmNNNmNNhhhyyyyssoooo++++oys+/////////////+yyyho/////+/::/++++//o+/
.......................-::/+/::::--.-.--::/+++::osoooo+//ooo+oooosyyyyyyyyyssssyyyyyyyyyyyhhhhhhyyyyyhhyyhhhhyhhhhhhhhhddddddddhhosyydmNNdyhhyyssooooooosssyyyhyoo+++/////////:://+oys+/:::::/++++++++++
..............................-:-----..--://///:-/ooooo+++sso++oosyyyhhhhhhhhhhhhyyyyyyyyyyyyyyhhyyyyhhhyyyyyyyyysssssssssssssyysosyyhdmmdhyyyysoooo++++yddysoossyyyyyysssoo++////::/+oo++////+++++++ooo
...............................-----...--::////-..:+o+++++oss+++syyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhyyyyyhhhhhhhhhhhyhhhyyyyyyyyyyyyysssssyyyyyyhdmhyyyysssoooo+++osys+/+///////++ooo++ossyysssoo++ooooo++++ooooooo
................................----...--::::/:....-+o+++++oso+syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyyyssssyyyysyhdmhyyyyssssssoooooooo+/++++/:///:-//..:+--:/+ooosssssyyyssoooooo++
.........................``......----..--:::::-...---/++++++ososyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhhyyhhhhosysyssyddyyyyyssssssoossyyys++//::---:/+--:...../--:::::::::://+++syyyoo+
.......................`..```.``..-..-..---:::-...----:++++++osooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhyyyyhhhyysyssyhhyssyssssooooosyyyys+:---:/oo:-::-.-o:../:-:///////:::::::::oyyo/
....................`````````````..-...----:::-...------++++++ooossyyyyyyyyysyssssyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhyysyssyyyhssysssoooooosyyyyo++:--:+/+/-----....-:/+/////:::::://///::osys
.....................`..``````````..-..----:::-.--.-:++:-/++++osoossssssssssssysssssssssssssssyyyyyyyyyyyyyyhhhhyyyhhhhhhhhhhhhyyyysoyyyhysssssoooooosssss++o+/:-------://--:///oo+s+///+/////::::::/+++
......................`.```````````....----:::--:-.:/oss::/+oooosoosssssssssssyyssyssssyyssyyssssyssssssyysyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhyyyysoyyhhyssssooooooosssso++ooo+/---:/+oo+:/++////+s+:::+o//++//+/::/ooo
.....................``.```````````..--.----/:--::-/+oss+::+/oo+osoossssssssssssssssssssssssysyysysyysysyyyyysyyyyyyyyyyyhhhhhhyyysssyhhhysssssooooossyyyysoo++o+/:/oyyyo+/+o////++s+//:+o/:/++++:::/ooo
...................`````````````````..------/:--::-/+ssso:::+/oooosossssssssssssssssssosssssssssssssysssysyyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhysssyyyhhhsssyssssssssyyhhyyyyss++//ossoo+//////////////:/+/:::oo/::::+oo
.....................````````````````..---::/:-:/:-/oosss::::sosoossosssssssssssssssssssssyysysysssssysssssyyysyyyyyyyyyyyyyyyyysssyyyhhysssyyssssssyyyhhhhyyyyys+/osyyyssooo+++//////:::::::::/:::::/o+
.....................``````````````.....--/:/::://-/o+ooo:--osssssosoossssssssssssssssssssssssssssssssssyysysyssyyyyyyyyyyyyyyyysssyyhhhysoyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhyyyyyyhyyyssyyyyyyssooo++////:::::::::://
Dismiss